søndag 10. oktober 2010

svartsurbær i Ålsbygda, 10. oktober

3 kommentarer:

 1. For et nydelig bilde! Jeg skjønner at du også fotograferer!?

  SvarSlett
 2. Nå skal det mye til for å komme opp på ditt nivå, slik bildene på din blogg vises. Men jeg holder på å lære (det også), byttet ifjor mitt compact-kamera med et beist av et Canon-kamera. Bilder krydrer faktisk bloggen! Men ...(alltid noe men-) bloggsiden min er for smal, lurer på om noe kan gjøres med den??

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Bilder krydrer virkelig! I tillegg til et tålig bra kamera, tror jeg det viktigste er å ha blikket for en flott komposisjon. Og jo mer man ser også på andres bilder, jo mer får man til selv også - gjennom å få ideer, se hva som fungerer bra etc. Jeg synes dette bildet som du har tatt, er HELT fantastisk nydelig!

  Hvis du er ute etter å få ideer og input på hvordan du kan gjøre bloggen din mer lest, mer spennende, mindre smal eller lignende, burde du etablere kontakt med flere bokbloggere, bli følgere med dem. Det er så mange som er utrolig flinke! Selv synes jeg det er et poeng at bloggsiden min ikke blir så fancy at det blir vanskelig å lese det jeg skriver. Så jeg går for det nokså enkle selv, og spriter heller opp sidene med litt bilder. ;-)

  SvarSlett